Lojo saopštio spisak za utakmice kvalifikacija

Na spisku 14 košarkašica

Lojo saopštio spisak za utakmice kvalifikacija

Selektor ženske seniorske reprezentacije Goran Lojo odabrao je igračice za utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Naš nacionalni tim će narednu utakmicu odigrati 10. februara u Sarajevu protiv Islanda, a na Lojinom spisku za ovaj duel se nalazi ukupno 14 košarkašica.

Poziv su dobile: Milica Deura (Wasserburg), Lynetta Kizer (Shandong), Marica Gajić (Mersin BSB), Marina Džinić (Spezzina), Anđela Delić (Cinkarna Celje), Nikolina Delić (Cinkarna Celje), Nikolina Džebo (Budućnost Bemax), Melisa Brčaninović (Familia Schio), Nikolina Babić (Budućnost Bemax), Miljana Džombeta (Helios), Irena Vrančić (Alexandria), Aida Kalušić (Cluj), Tamara Kapor (Budućnost Bemax), Sandra Azinović (Play Off Ultra).

Podsjećamo, BiH se nalazi u A kvalifikacionoj grupi, zajedno sa Crnom Gorom, Islandom i Slovačkom.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi