Longin i Barać potpisali
Predsjednik Ante Suton sa Baraćem i Longinom

HKK Široki TT Kabeli

Longin i Barać potpisali

Danas je u prostorijama košarkaškog kluba Široki TT Kabeli održana konferencja za novinare na kojoj je predstavljen novi igrač u redovima momčadi sa Pecare Branimir Longin.

Uz njega službeno je objavljeno da je profesionalni ugovor na četiri godine potpisan sa mladim perspektivnim igračem Borisom Baraćom, inače bratom poznatijeg Stanka Baraća, a Masonu je dodjeljena monografija Širokog Brijega u znak zahvalnosti za uspjehe u NLB ligi.

Poklon za Masona„Drago mi je da sam tu. I ranije sam imao kontakte sa Širokim i pokušali smo dogovoriti suradnju ali uvijek je nešto pravilo probleme, ali sada sam tu. Čestitam Širokom na dosadašnjim rezultatima, a sad nam slijedi bh prvenstvo. Momci u ekipi su prava klapa i ja se nadam da ću se uklopiti i pomoći“, rekao je najnoviji igrač Širokog Branimir Longin.

Igrač iz omladinskog pogona Širokog, mladi Boris Barać, za kojeg su stručnjaci rekli da je jedan od najtalentiranijih mladih igrača u Europi, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Širokim i on će se priključiti momčadi u bh ligi.

„Drago mi je da sam potpisao ugovor sa Širokim. Na meni je sada da samo treniram i radim te dam sve od sebe u utakmicama“, kratko je komentirao Boris Barać.

Masonu monografija Širokog Brijega

Predsjednik kluba Široki TT Kabeli Ante Suton na današnjoj konferenciji posebno se zahvalio Chesteru Masonu, čestitao mu na MVP naslovu NLB lige te mu poklonio monografiju Širokog Brijega.

„Hvala puno za poklon. Ja bih čestitao ekipi na rezultatima koje smo postigli jer smo bili kao jedan. Sad se fokusiramo samo na jedan cilj, a to je bh prvenstvo i osvajanje naslova. Moram se zahvaliti treneru Veliću koji je preuzeo ekipu i odradio odličan posao“, rekao je Mason.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.