Loš dojam Širokog na Zlatiboru
Široki je izgubio sve tri utakmice na Zlatiboru

Tri poraza našeg najtrofejnijeg kluba

Loš dojam Širokog na Zlatiboru

Porazom od Sutjeske iz Nikšića (66:84) košarkaši Širokog završili su nastup na prvom turniru Druge ABA lige.

Podsjetimo, zbog cjelokupne situacije s koronavirusom 2. ABA liga igra se turnirskim sustavom, odnosno nekoliko kola održava se u jednoj dvorani. Prvi turnir održan je na Zlatiboru, a Široki nije napravio dobar posao.

Momčad Damira Vujanovića izgubila je sve tri utakmice koje je igrala, a ostat će joj upisana samo “pobjeda” 20:0 protiv Gorice koja se zbog velikog broja zaraženih nije ni pojavila. Od utakmica koje je odigrao HKK Široki je izgubio od Zlatibora (80:88), MZT-a (73:80) i na koncu od Sutjeske (66:84). Mjesto igranja idućeg turnira odredit će se naknadno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi