Love odbio Besiktas

Ne ide sve baš lako sa NBA zvijezdama

Love odbio Besiktas

Kevin Love, 208 cm visoki NBA centar u zadnjim satima pregovora je odbio drugoplasirani sastav košarkaškog prvenstva Turske, Besiktas.

Sve ovo uslovilo je da turski klub novo pojačanje potraži u liku Marcina Gortata (213 cm), koji bi također trebao biti NBA pojačanje, jer je pod ugovorom sa Phoenix Sunsima gdje je trejdovan iz Orlanda tokom prošle sezone.

Marcin Gortat je član košarkaške selekcije Poljske.

Kada smo več kod TBL-a recimo da će u narednom 7. kolu prvenstva Turske, Besiktas gostovati kod sastava Aliage, dok će Kenan Bajramović sa Banvitom ugostiti Antalyu. Pinar, Gorana Ikonića ide na teško gostovanje koje nudi utakmicu sa Efesom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.