Luka Dončić htio da pokaže svijetu da je najbolji, pa doživio najveće poniženje u karijeri

Tokom All-Star meča

Luka Dončić htio da pokaže svijetu da je najbolji, pa doživio najveće poniženje u karijeri

Edmir Škorić

Vikend je bio rezervisan za NBA spektakl, a završeno je All-Star utakmicom u kojoj su Istočnjaci savladali Zapadnjake sa 211:186.

Nikom nije bilo važno kako će se meč završiti i kao i uvijek, odbrane su bile doslovno nepostojeće, a veliki broj zvijezda na kraju je priredio spektakl u kojem su svi uživali.

Po prvi put je neka ekipa prebacila granicu od 200 poena. Luka Dončić je kao jedan od najboljih NBA igrača za tim Zapada za 22 mintue ubacio skromnih sedam poena, ali je imao po sedam skokova i asistencija. MVP nagrada pripala je Damianu Lillardu, koji je ubacio 39 poena.

Dončić se u jednom trenutku propisno obrukao. Krenuo je sam prema košu, pokušao da sam sebi asistira od tablu, ali je njegovo prvo zakucvanje završilo na prvom obruču.

Oglasi

Činjenica je da bi Luka ovo završio u 1000 narednih pokušaja, no kada je to bilo najpotrebnije, pred očima cijelog svijeta, jednostavno nije uspio.

Inače, prije samog All-Star meča Slovenac je oduševio tako što je izveo nevjerovatan šut i pogodio. 24-godišnjak razgovara sa strane sa saigračem Dereckom Livelyjem, kojeg uvjerava da će pogoditi uz odbitak. Djeluje nestvarno, no probao je i - pogodio.

Dončić je privlačio veliku pozornost tokom All-Star vikenda u Indianapolisu, a stigao je kao veliki šef, odjeven svečano, uz dugi crni kaput, a povrh svega je nosio i crne sunčane naočale.

Top Komentari

Realno01
Smeće od lige gledaj šta prouzrokuje.Nikad gori All Star ( svake godine sve gori).Tri faula tokom cijele utakmice.James sam priznaje da se nešto mora mijenjati jer ovo je žalosno
1 0
K79
koju glupost napraviše od ovog all Star jbt
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi