Dončić: Nisam mogao pogoditi bazen

"Kao što to kod nas kažu"

Dončić: Nisam mogao pogoditi bazen

E. Škorić

Luka Dončić je sinoć ubacio rekordnih 42 poena uz 11 asistencija i sedam skokova, što je Dallasu bilo dovoljno da se osveti Golden State Warriorsima za nedavni poraz.

Mavericksi su slavili sa 134:132 u sjajnom meču, a gostima nije pomogao ni nevjerovatni Stephen Curry koji je ubacio 57 poena.

Dončićevo šutiranje trojki ovog puta je bilo puno bolje, jer je tokom sezone imao manje od 30 posto ubačenih pokušaja za tri, a ovaj put je pogodio sedam od 12 trojki, što je 58 posto.

Nakon meča se Dončić dotaknuo i toga, pa dao zanimljivu izjavu kojom je nasmijao region.

"Moj šut za tri je do sada bio jako loš. Kao što to mi obično kažemo, nisam mogao pogoditi bazen, ali moram vjerovati u sebe i nastaviti da šutiram i da se poboljšavam", kazao je Dončić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi