Povratak Luke Dončića!

Dobre vijesti za Mavse

Povratak Luke Dončića!

E. Škorić

Slovenački košarkaš Luka Dončić vratio se nakon povrede i igrat će za Dallas u narednom meču play-offa.

Dallas je igrao tri utakmice play-offa protiv Utah Jazza bez svoje prve zvijezde i svejedno je uspio da dođe do dvije pobjede, a sada će imati znatno veće šanse.

U četvrtoj utakmici će biti na raspolaganju Mavsima koji dočekuju Utah Jazzere, a taj duel na programu je večeras od 22:30 sati.

Trener Jason Kidd je rekao da Dončić sigurno neće igrati svih 48 minuta, kao i da će se njegovo stanje uredno pratiti i tokom utakmice.

No, nema dileme da će Slovenac koliko god to bude moguće učiniti sve da svom timu pomogne da prođe prvu prepreku u doigravanju.

Sjajni Luka je ove sezone na prosjeku od 28.4 poena, 9.1 skokova i 8.7 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi