Luka Dončić kupio kuću u Dallasu, vjeruje se da je za istu izdvojio preko 2,5 miliona dolara!

Raskoš za miran i sretan život

Luka Dončić kupio kuću u Dallasu, vjeruje se da je za istu izdvojio preko 2,5 miliona dolara!

E. Škorić

Mladi košarkaš Dallasa Luka Dončić posjeduje novu vilu.

Dončić je kupio luksuznu vilu u naselju Old Prestoon Hollow. Radi se o stambenom prostoru od 485 četvornih metara, a njegova nova kuća 2017. godine je doživjela potpunu obnovu.

Proglašena je najlješom kućom u Teksasu u 2020. godini i to dovoljno govori o istoj, pa možemo reći da je Luka pravi sretnik.

Radi se o modernističkoj kući sa ogromnim staklenim prozorima, prostranim prostorijama, a ispred je bazen na parceli površine 3156 četvornih metara u zelenom okruženju.

Ne treba ni napominjati da unutra postoji sve što je neophodno za sretan život. Kuća je, zanimljivo, udaljena samo nekoliko koraka od kuće u kojoj živi vlasnik Dončićevih Dallasa Marc Cuban.

Nije poznato koliko je Luka platio kuću, ali vjeruje se da je vrijednost preko 2,7 miliona dolara.

Top Komentari

LOLLOL
**** te dallas luka idi u pravu ekipu
0 2
kico
..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi