Luka Šamanić otkazao dolazak na okupljanje reprezentacije Hrvatske
Problemi se gomilaju za Dražena Anzulovića

Nastavljaju se problemi za Dražena Anzulovića

Luka Šamanić otkazao dolazak na okupljanje reprezentacije Hrvatske

E. Dindić

U petak nas očekuje pretposljednji krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

Smotra najboljih održava se ovog ljeta u Kini.

Dražen Anzulović selektor Hrvatske reprezentacije osim jako loših rezultata sa svojom selekcijom, te minimalne šanse za prolaz na Svjetsko prvenstvo ima još jedan problem.

Danas mu je otkazao dolazak i jedan od najtalentovanijih košarkaša i velika budućnost Hrvatske reprezentacije Luka Šamanić. Šamanić se nije pojavio na okupljanju reprezentacije, a iz HKS-a još uvijek nemaju zvanično objašnjenje o nedolasku ovog mladog košarkaša.

Tako da se problemi za Hrvatsku selekciju nastavljaju, a epilog svega ovoga vidjećemo poslije dvije zadnje odigrane utakmice u kvalifikacijama. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi