Lukša Andrić pojačao Galatasaray

Još jedan igrač napustio Cibonu

Lukša Andrić pojačao Galatasaray

Pravih pojačanja još uvijek nema, ali zato oni najbolji igrači iz prošle sezone napuštaju klub. Lukša Andrić, jedan od najboljih igrača Cibosa prošle sezone, danas je napustio klub.

25-godišnji Dubrovčanin je od danas novi član turskog prvoligaša Galatasaraya. Andrić je tako krenuo putem trenera Velimira Perasovića i Marka Tomasa, koji su također otišli u Tursku.

Andrić je u Cibonu stigao prije devet godina iz Dubrovnika, a jednu sezonu je proveo na posudbi u Dubravi. Sve ostale sezone je igrao u Ciboni, a posljednje dvije sezone je bio standardan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.