Maccabi suspendovao Arroya

Maccabi suspendovao Arroya

Adnan Beganović

Jedan od najboljih i najskupljih košarkaša izraelskog Maccabija, Carlos Arroyo, suspendovan je od strane kluba na neodređeno vrijeme zbog sukoba sa sportskim direktorom Gurom Shelefom.

Prema posljednjim informacijama koje dolaze iz Izraela, Arroyo je na putu da postane bivši košarkaš Maccabija zbog sukoba na treningu sa sportskim direktorom.

Za sada je Portorikanac suspendovan do daljnjeg, a o njegovoj sudbini odlučit će upravni odbor kluba koji se sastaje naredne sedmice.

Arroyo se prema pisanju izraelskih medija ponašao nedolično na treningu i nakon upozorenja od strane Shelefa, portorikanska zvijezda sasula je niz uvreda na račun sportskog direktora. Carlos Arroyo se naknadno izvinio, ali po svemu sudeći, izvinjenje neće imati nikakvog uspjeha, jer je Portorikanac na lošem glasu i kod svojih saigrača.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.