Maccabi zainteresiran za Kevina Pangosa i Antu Žižića

Izraelci sastavljaju tim za narednu sezonu

Maccabi zainteresiran za Kevina Pangosa i Antu Žižića

Telavivski Maccabi polako sastavlja tim za narednu sezonu, poput i ostalih rivala koji se bude iz sna izazvanog pandemijom.

Menadžment "ponosa Izraela" u pregovorima je s nekoliko košarkaša koje bi želio vidjeti u svojim redovima u narednoj sezoni, a najnoviji na listi želja Izraelaca je kanadski košarkaš Kevin Pangos.

Kanađanin u prošloj sezoni skoro da nije ni igrao za Barcelonu zbog teške ozljede stopala koju je napokon sanirao. U Blaugranu su ga dovele fantastične predstave u dresu litvanskog prvaka Žalgirisa u pretprošloj sezoni. 

Druga želja Makabejaca je Ante Žižić koji je trenutno član Cleveland Cavaliersa i koji je u ovoj sezoni na prosjecima od 4,4 koša i 3 skoka te koji je u Cavsima pored jake konkurencije teško bori za minutažu. Maccabi se prije par dana razišao s centrom Tarickom Blackom. 

Top Komentari

Logi93
Jel sada Andrija ili Ante
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije