Mačvan prelazi u Partizan

Pojačanje za crno-bijele

Mačvan prelazi u Partizan

M. Šljivak

Košarkaš Maccabija iz Tel Aviva i rerezentativac Srbije Milan Mačvan (206cm 21god.), trebao bi do kraja dana potpisati ugovor sa Partizanom.

Aktuelni šampioni Srbije i ABA lige  će tako nakon Nikole Pekovića i Miroslava Raduljice dobiti još jedno vrhunsko pojačanje u reketu. Pregovori sa Mačvanom su ušli u završnu fazu i do večeras bi trebala stići i zvanična potvrda ovog transfera. 
" Ugovor još uvijek nije potpisan. Pregovori još traju, a do kraja dana ćemo i definitivno znati da li će Mačvan stići na pozajmicu iz Maccabija", rekao je direktor Partizan Dragan Todorić u izjavi za srpske medije.
Mačvan je prošle sezone potpisao ugovor sa Maccabijem, u kojem se međutim nije naigrao,a u karijeri je pored Ponosa Izraela nastupao i za FMP, te Hemofarm.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.