Mačvan već protiv Efesa

Veliko pojačanje za Partizan

Mačvan već protiv Efesa

Milan Mačvan, 22. godišnji srbijanski centar još uvijek igrač Maccabia stigao je u Partizan na posudbu koja bi trebala trajati jednu sezonu.

Igrač zbog kojeg je trener beogradskog kluba Vlade Jovanović izjavio da se osjeća kao na iglama, nakon dužeg čekanja završetka ovoga posla, tako je konačno stigao u tim koji će u četvrtak započeti svoj euroligaški život utakmicom na svom terenu protiv Efesa. Pitanje je samo, da li će se sva potrebna papirologija uspjeti završiti na dan meča.

Ovaj reprezentativac Srbije, kojeg smo mogli gledati i na Eurobasketu u Litvaniji, svoj prvi profesionalni ugovor imao je sa Hemofarmom, nakon kojeg 2010. godine odlazi u Maccabi. Ovog 206 cm. visokog centra ove godine su u drugom krugu drafta birali Cleveland Cavaliersi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.