Magic o LeBronu: Jedini je koji može raditi šta želi
Foto: EPA

Magic o LBJ-u

Magic o LeBronu: Jedini je koji može raditi šta želi

Midhat Šljivak

LeBron James, sinoć je ponovo oduševio ljubitelje košarke

LBJ je ubacio 61 poen Charlotte Bobcatsima, a njegovu igru je komentarisao legendarni Magic Johnson. On smatra kako samo LeBron može uraditi sve na terenu u današnjoj košarci. 

"LeBron James je jedini košarkaš u svijetu, koji može uraditi sve što želi na parketu. Ne postoji tim kojeg je ljepše gledati od Miami Heata, niti košarkaš od LeBrona Jamesa", rekao je Magic, te je pohvalio i trenera tima s Floride, Erika Spoelstru...

"Nedovoljno se posvećuje pažnja velikom poslu koji radi Erik Spoelstra na klupi Heata. On je trener godine", dodao je Magic.

LeBron je s 61 poenom srušio rekrod franšize kojeg je držao Glen Rice. Nekada sjajni šuter je 1995. godine ubacio 56 poena protiv Orlanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.