Magic ponudio LeBronu milion $ da se takmiči u zakucavanju

Johnson neće odustati

Magic ponudio LeBronu milion $ da se takmiči u zakucavanju

Adnan Beganović

Jedan od najboljih svjetskih košarkaša svih vremena, Magic Johnson, ponudio je LeBronu Jamesu milion dolara da se okuša u takmičenju zakucavanja na All-Staru naredne godine.

Iako mnogi košarkaški stručnjaci smatraju da bi James bez većih problema odnio pobjedu u zakucavanju, sjajni košarkaš Miamija odbija da se prijavi za pomenuto takmičenje.

Međutim, Johnson ne odustaje, a u ESPN-ovoj emisiji izjavio je da je Jamesu spreman platiti milion dolara samo da ga vidi na All-Staru naredne godine.

"LeBron molim te prijavi se za takmičenje u zakucavanju. Ja ću dati milion dolara za leBrona. Svake godine sam na All-Staru i želim te vidjeti ondje. Milion dolara za pobjednika", izjavio je legendarni košarkaš Lakersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti