Maodo Lo napustio Bayern i potpisao za Albu

Njemački reprezentativac promijenio klub

Maodo Lo napustio Bayern i potpisao za Albu

Njemački reprezentativac Maodo Lo napustio je redove Bayerna i potpisao ugovor s berlinskom Albom. 

U Bayernu su nakon kraha u nedavnom doigravanju za prvaka Njemačke krenule velike promjene. Prvo je mjestom na klupi platio Oliver Kostić umjesto koga je za šefa stručnog stožera došao donedavni Partizanov trener Andrea Trinichieri.

Klub je napustio i Danilo Barthel koji je potpisao za Fenerbahce, a klub je ostao i bez pouzdanog playmakera Malodo Loa koji je Munchen zamijenio Berlinom i potpisao za prvaka Albu. Lo će za Albu igrati naredne dvije sezone, a 28-godišnjem beku ovo je treći klub u karijeri i treći u njemačkom prvenstvu jer je u redove Bayerna stigao iz Bamberga u kom se igrački afirmirao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi