Marcin Gortat novo ime na listi želja Lakersa
I Marcin Gortat opcija je za Los Angeles Lakerse

Lakersi će organizirati individualne treninge za eventualna pojačanja na poziciji centra

Marcin Gortat novo ime na listi želja Lakersa

Otkako je De Marcus Cousins ponovno zadobio tešku ozljedu (rupturu prednjih križnih ligamenata) Los Angeles Lakersi intezivno tragaju za igračem koji će biti alternativa Anthony Davisu i Javaleu McGeeju.

Posljednjih dana mnogo se imena povezivalo s timom iz Los Angelesa počev od Dwighta Howarda i Joakima Noaha a nova imena s kojima se špekulira u javnosti su Mo Speights i poljski centar Marcin Gortat. 

Kako javlja Adrian Wojnarowski ugledni novinar ESPN-a Lakersi su najbliži opciji da organiziraju individualne treninge za košarkaše koji su im zanimljivi na centarskim pozicijama. Sva četvorica košarkaša iza sebe su ostavila svoje najbolje dane u NBA ligi pa je potez Lakersa pomalo i logičan obzirom da ne smiju ponoviti pogrešku koju su napravili s rovitim i nedovoljno oporavljenim Boogie Cousinsom koji je s ovom teškom ozljedom već lagano zakoračio ka kraju, ako ne kompletno košarkaške, onda zasigurno NBA karijere. 

Top Komentari

konjnakvadrat
Limunada slab
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti