Marina Džinić i  Yolanda Paige u Želji

Nakon trakavice

Marina Džinić i Yolanda Paige u Želji

M. Skaka

Sinoć u večernjim satima, finaliziran je dogovor između Marine Džinić i njenih roditelja, te KK Željezničar gdje će ova igračica nastaviti karijeru.

Na obostrano zadovoljstvo, Marina je konačno postala član KK Željezničar i njen premijerni nastup u plavom dresu očekuje se več u narednom vikendu.

Marina je odlukom arbitražne komisije postala slobodan igrač čime su se ostvarili uslovi za pregovor o angamažu u Želji. Džinićeva je prošle sezone bila jedna od glavnih igračica Jedinstva gdje je sa 10,5 poena po utakmici i 7 skokova bila jedna od najačih karika. Svojim igrama i zalaganjem na terenu značajno doprinjela da Jedinstvo uđe Ligu za prvaka.

Stigla i Yolanda Paige
Ove sedmice celnici KK Željezničara angažovali su još jedno pojačanje. Amerikanka Yolanda Paige je stigla u Sarajevo i već je priključena trenažnom procesu plavog tima. Svoj zadnji nastup Paige je imala prosle sezone u Njemačkoj za ekipu Wasserburg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije