Marion Jones se vraća na teren

Marion Jones postala košarkašica

Marion Jones se vraća na teren

Bivša svjetska i olimpijska prvakinja, Marion Jones vraća se na sportske terene. Ipak, ovaj put nećemo Jonesovu gledati na atletskim stazama, nego na parketima WNBA lige.

Nakon kazne od šest mjeseci provedenih u zatvoru, te oduzetih medalja zbog korištenja nedozvoljenih sredstava, steroida, Marion Jones je potpisala ugovor s WNBA momčadi Tulsa Shock.

Mnogi ne znaju da je Jonesova na sveučilištu bila izvrsna košakašica.  1994. godine je s North Carolinom osvojila NCAA naslov, a 2003. je izabrana na draftu od strane Phoenixa, ali se nije oldučila na igranje u WNBA.

34-godišnja Marion Jones je danas predstavljena u Tulsi kao nova igračica Shocka. Već je odradila i trening s novim suigračicama, a s klupe će je voditi Nolan Richardson, koji je trenirao mušku ekipu Arkansasa do naslova NCAA prvaka iste godine kada je Jonesova bila prvak sa ženskom ekipom North Caroline.

„Radila je greške u prošlosti, ali svako zaslužuje drugu šansu da radi nešto što voli. Grad Tulsa je dao drugu šansu Shocku nakon što smo se vratili iz Detroita i ja sam siguran da će i Marion svoju šansu iskoristiti. Ne bih bio sretniji ako nam Jones pomogne“, rekao je predsjednik Shocka Steve Swetoha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.