Mark Cuban se nada da će Carter igrati još dugo

Košarkaš Dallasa ima ugovor još godinu dana

Mark Cuban se nada da će Carter igrati još dugo

Jedan od igrača koji su u prethodnih 20 godina očarali svijet svojim atletskim sposobnostima svakako je i Vince Carter. 

Košarkaš Dallasa sada je veteran, ali vlasnik ove ekipe, Mark Cuban nada se da će Carter ipak ostati još par godina u NBA ligi. 

 

"Nadam se da će Vince ostati još u ligi. Trenutno je situcija u NBA ligi takva da igrači kako stare pokušavaju izgubiti koju kilu, a ja mislim da je Vince veliki atleta i dovoljno pametan da krene tim putem," rekao je Cuban i dodao: 

 

"Mislim da će on krenuti istim putem kao i Steve Nash, Dirk Nowitzki, Tim Duncan i izgubiti malo na težini svake godine kako bi ostao u formi. On bez problema može igrati još par godine," rekao je Cuban. 

 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.