Marković ostaje u Grčkoj
Pred Torresom je težak zadatak

Torres preuzeo klupu Murcije

Marković ostaje u Grčkoj

Nakon što je jučer trener Moncho Fernandez dobio otkaz u Murciji, kao jedan od tri nasljednika se spominjao i naš proslavljeni as Nenad Marković, inače bivši igrač tog kluba.

Međutim, uprava kluba je danas imenovala za novog trenera katalonskog stručnjaka Edua Torresa, tako da je sad jasno da Neno ostaje voditi Panionios u grčkom prvenstvu.

Murcia se nalazi u velikoj krizi, i trebaće mnogo truda i rada Torresu da spasi ovaj klub od ispadanja, ali je sigurno da momčad koja u svojim redovima ima jednog od najboljih bekova Evrope Miloša Vujanića mora nekad proraditi.

Edu Torres je najavio izlazak iz krize i ne sumnja u opstanak, a sličnu situaciju je imao prije tri godine u Gironi kada je u posljednjih petnaest utakmica dobio devet i za pobjedu ostao bez doigravanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.