Marvin Bagley III napustio kamp reprezentacije SAD
Mlado krilo Kingsa nakon samo par dana se povuklo iz kampa reprezentacije

Nakon samo tri dana vraća se kući

Marvin Bagley III napustio kamp reprezentacije SAD

Niti puna tri dana nisu prošla otkako je mlado i atraktivno krilo Sacramento Kingsa Marvin Bagley III priključen pripremama košarkaške reprezentacije SAD a ovaj košarkaš se već vratio kući pod izlikom da se želi što bolje pripremiti za predstojeću NBA sezonu.

Bagley i Derrick White su se priključili reprezentaciji koju su napustili Bam Adebayo i Thaddeus Young no mladi košarkaš Kingsa procijenio je kako će za njega biti bolje vratiti se i što bolje pripremiti za predstojeću NBA sezonu.

Otkaze u američkoj reprezentaciji više nitko i ne broji no unatoč svemu sastav Gregg Popovicha i dalje je prvi favorit Mundobasketa te sastav nakrcan velikim kako napadačkim tako i defanzivnim potencijalom. 

Reprezentacija SAD nastavlja pripreme sa 16 košarkaša u Los Angelesu a u petak će odigrati pripremni meč s još jednim favoritom za naslov. U Anaheimu će u petak odmjeriti snage sa selekcijom Španjolske nakon čega Amerikanci lete u Australiju gdje će odigrati nekoliko testnih i ekshibicijskih utakmica s australskim odabranim timom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi