Mason: Poštujem hrvatsku zastavu
Chester Mason nakon osvajanja naslova sa Širokom protiv Igokee u sezoni 2009./2010.

Ekskluzivno za SportSport.ba

Mason: Poštujem hrvatsku zastavu

Naš portal je već pisao o tome da Mason sigurno odlazi iz Zadra,a u nastavku teksta vam ekskluzivno donosimo i njegovu stranu priče i ono što želi reći navijačima Zadra i Zadru.

„Moj agent je  već prije dva dana poslao papire u klub da ih obavijesti o tome da odlazim. Sada se pokušava napraviti da ja ispadam kao loš. Nikad nisam ništa loše napravio.“, rekao je Mason za SportSport.ba.

„Kažu da ne respektiram Hrvatsku niti njezinu zastavu,a to nije istina, nema razloga, Hrvati su uvijek bili lijepi prema meni i uvijek će imati mjesto u mom srcu",  dodao je.

“U Zadru mi jednostavno nije išlo ali nisam pravio nikakve probleme i ne poštivao zastavu i Hrvatsku kako se piše. Navijači i ljudi u Zadru su odlično i volio bih da smo ostvarili još pobjeda jer grad Zadar zaslužuje pobjede. Sjećam se da sam se slikao omotan u hrvatsku zastavu kad smo osvojili naslov na Pecari sa navijačima Širokog, pa ne znam zašto je onda ne bih poštivao!?“, rekao je Mason.

Na kraju smo ga upitali koji je razlog njegovog odlaska iz Zadra, a on je samo kratko odgovorio: „Nisu se držali svojeg dijela ugovora.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.