McGrady spreman za igru
Tracy McGrady na treningu Rocketsa

NBA vijesti

McGrady spreman za igru

Jedan od najboljih šutera NBA lige Tracy McGrady jučer je prvi put obavio trening sa svojim suigračima nakon februara  ove godine kada je imao operaciju.

Bek Houston Rocketsa i osam puta All-Star igrač kaže da je potpuno spreman za igru, ali trener Rick Adelman zasad ne dozvoljava povratak dok ne bude sto posto spreman.

"Spreman sam igrati košarku na najvišem nivou. Svako ima svoje mišljenje. Ja mislim da sam spreman, a moj trener i menadžer imaju suprotno mišljenje, ali biće sve uredu", kaže Tracy.

U američkim medijima se pojavila priča da je došlo do svađe između Tracyja i vodstva kluba oko ovoga, ali McGrady odbacuje ovakve navode.

"Ne znam odakle dolaze ovakve priče. Istina je da smo razgovarali po ovom pitanju, ali ni do kakvih razmirica nije došlo. Kada trener bude mislio da sam spreman igraću", rekao je 30-godišnji Tracy McGrady.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije