Meč Leotara i Zrinjskog u narednoj godini

Novi termin

Meč Leotara i Zrinjskog u narednoj godini

M. Maksimović

Utakmica desetog kola Lige 10 u košarci između Leotara i Zrinjskog koja se trebala igrati za vikend u Trebinju ipak je odgođena, a razlog je viroza nekoliko igrača zaštićenog godišta u Zrinjskom, uz činjenicu da je Mateo Zovko još uvijek s U-18 reprezentacijom BiH na Evropskom prvenstvu u Turskoj.

Pomenuti duel trebao je biti jedan od derbija kola s obzirom da je Zrinjski u odličnoj seriji, a od nedavno je i na čelu tabele, dok Leotar na domaćem parketu ove sezone također igra dosta dobro.

Meč će se odigrati nakon Nove godine, a tačan datum još uvijek ne znaju u Zrinjskom. Plemići će nakon današnjeg treninga dobiti slobodne dane sve do utorka, a razlog su predstojeći božićni praznici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi