Melisa Brčaninović karijeru nastavlja u Galatasarayju

Najtalentovanija bh. košarkašica

Melisa Brčaninović karijeru nastavlja u Galatasarayju

E. Čaušević

Jedna od najtalentovanijih bh. košarkašica Melisa Brčaninović postala je novi član slavnog turskog Galatasarayja.

Brčaninović je pružala sjajne partije u juniorskoj reprezentacije Bosne i Hercegovine i dresu Jedinstva iz Tuzle. Njeni nastupi nisu ostali nezapaženi jer su brzo reagovali čelnici Galate koji su jasno dali do znanja da žele našu košarkašicu u svojim redovima.

Bh. košarkašica je potpisala ugovor sa Galatom na tri godine, a već sutra putuju u Istanbul gdje će se priključiti svojoj novoj ekipi. 

Svojim sjajnim partijama u juniorskoj selekciji naše zemlje izborila se i za poziv selektora Jovanovića za seniorski tim Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi