Melo je pred velikim potpisom
(Foto: EPA)

Houston nova destinacija

Melo je pred velikim potpisom

M. Šljivak

Carmelo Anthony će napustiti ekipu Oklahome City Thundera ovog ljeta.

Sjajni košarkaš je postigao dogovor sa rukovodstvom Thundera o odlasku, a još se ne zna da li će biti trejdovan ili će mu biti uručen otkaz.

Dvije strane pregovaraju o svim opcijama, a kako stvari stoje, novi klub 34-godišnjeg košarkaša postaće Houston Rocketsi.

Tim iz Texasa gradi tim koji će sa trona skinuti Golden State Warriorse što ove godine nisu uspjeli. Mela vide kao idealan dodatak timu za napad na titulu i izvjesno je da će on završiti u Houstonu.

Interes za Anthonyja pokazuje još nekoliko timova. Međutim, njegova želja za NBA prstenom ga vodi ka Rocketsima i teško da će i pogledati ostale opcije.

Anthony je jedan od najboljih strijelaca koji su se pojavili u NBA ligi, a noseći dres Denvera, New York Knicksa i Oklahome na prosjeku je od 24 poena u karijeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi