Messina dovodi Jasikevičiusa u Real?
Šarunas Jasikevičius postaje novi "kralj"

Glasine, glasine...

Messina dovodi Jasikevičiusa u Real?

Prema nekim, medijima u Španiji, bolje reći glasinama, sprema se veoma buran prelazni rok za košarkaše u kojem će se dogoditi dosta iznenađenja.

Pojedini špekulišu sa dolaskom Ettorea Messine na klupu Reala i angažovanju Litvanca Šarunasa Jasikevičiusa u dres «kraljevskog» kluba.

DKV Joventut, koji je ima priličnu lošu sezonu s obzirom na renome i sredstva uložena u tim, mogao bi dovesti Francuza Josepha Gomisa iz Unicaje i njegovog saigrača Thomasa Kelatija.

Barcelona je zainteresovana za iranskog centra Hameda Haddadija i navodno je ponudila velike novce kako bi ovog 218 cm visokog igrača dovela u svoje redove.
Haddadi je jedno vrijeme proveo u NBA ekipi Memphis Grizzlies, a stigao bi kao zamjena za Ersana Ilyasovu ili Davida Andersona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.