Miami planira ponuditi višegodišnji ugovor Odenu

Miami planira ponuditi višegodišnji ugovor Odenu

Midhat Šljivak

Prvi pik NBA drafta 2007. godine, Greg Oden, planira se nakon serije teških povreda, naredne sezone vratiti u najjaču ligu svijeta.

Oden je nakon izbora na draftu od strane Portland Trail Blazersa, već prvu sezonu kompletnu propustio zbog operacije koljena, da bi potom u narednim sezonama imao velikih problema sa povredom koljena, pa je odigrao samo 88 utakmica u pet godina.

Ovaj 24-godišnji košarkaš je odlučio ovu sezonu propustiti kako bi se spremio za povratak na NBA parketa, a mnogi timovi su mu spremni ponuditi višegodišnji ugovor.

Izvori bliski ESPN-u donijeli su informaciju kako su aktuelni šampioni Miami Heat zainteresovani za Odena, ali će imati zaista veliku konkurenciju za potpisivanje ovog sjajnog košarkaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti