Miami potpisao ugovor s Butlerom

Miami potpisao ugovor s Butlerom

Miami Heat je, ipak, odlučio potpisati ugovor s Da'Seanom Butlerom, 42. izborom ovogodišnjeg NBA drafta i jednom od najvećih zvijezda protekle sezone NCAA lige.

Butler je prošle sezone u dresu West Virginije imao prosjek od 17.2 poena po utakmici, bio je predviđen među top 10 igrača na draftu, ali je na polufinalnoj utakmici March Madnessa protiv Dukea pokidao ligamente lijevog koljena što je natjeralo mnoge klubove da ga preskoče na drfatu.

Na kraju su ga uzeli ljudi iz Miamija, dugo se mislili hoće li mu ponuditi ugovor, ali nakon što su doktori rekli da će njegovo zdravlje biti stabilno i da će biti spreman za početak sezone, potpisali su ugovor s njim i sada imaju čak 18 igrača pod ugovorom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.