Micov potpisao za Panionios
Micov karijeru nastavlja u Grčkoj

Pojačanje za grčkog Euroligaša

Micov potpisao za Panionios

Vladimir Micov (201 cm visine, 1985. godište), sada već bivši igrač podgoričke Budućnosti m:tel, postao je novi član grčkog Panioniosa.

Potencijalni reprezentativac Crne Gore i saigrač našeg Nemanje Gordića prema ugovoru će u Atini osati do kraja sezone s mogućnošću produženja i naredna.

Micov je karijeru počeo u BC Beopetrolu, u sezoni 2001/02, odakle je prešao u Crvenu zvezdu (2002/03.). Nastupao je i za Novu Pazovu, OKK Beograd i Lavove 063, a u Budućnost je stigao u martu 2007. godine.

Jedno vrijeme je bio posuđen Partizanu, a bio je član U 16 i U 20 selekcija Srbije i Crne Gore.
Ove sezone u Eurocupu Micov je prosječno postizao 11.4 poena, imao 3.6 skokova i 2.5 asistencije po susretu. U NLB ligi prosječno je postizao 13.8 koševa, uz 4 skoka i 2.5 asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije