Mikeš: Pobjedu posvećujemo našim navijačima

Košarkaš Borca nakon velike pobjede protiv Slavije

Mikeš: Pobjedu posvećujemo našim navijačima

D. Vejo

Košarkaši Borca uspjeli su da u okviru 22. kola regularnog dijela Prve muške lige Republike Srpske upišu veoma važnu pobjedu koja ih i naredne sezone ostavlja u društvu najboljih. U Boriku je pala ekipa Slavije, rezultatom 68:64.

U jednoj veoma teškoj i neizvjesnoj utakmici crveno-plavi su dokazali da su vrijedni dresa Borca. O prvim utiscima nakon meča, pričao je košarkaš domaće ekipe.

"Ekipa Slavije odigrala je potpuno rasterećeno ovaj meč. Oni nisu imali šta da izgube dok je na nama bio mnogo veći pritisak, tražili smo pobjedu koja nam je bila prijeko potrebna. Imali su prednost od 10 razlike ali mi smo se šutevima Barbareza za tri poena brzo vratili u utakmicu. Svi smo dali svoj maksimum. Meč sa Slavijom bio na je za biti ili ne biti. Pobjedili smo i smatram da smo zasluženo opstali u ligi. Trijumf posvećujemo navijačima i želio bih da im se zahvalim što su došli u onolikom broju", rekao je za SportSport.ba igra Borca, Aleksandar Mikeš.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi