Mikulić: Pripreme za finale idu po redu
Sportski direktor Širokog - Predrag Mikulić

U susret prvoj finalnoj utakmici na Pecari

Mikulić: Pripreme za finale idu po redu

Danas je u prostorijama košarkaškog kluba Široki TT  Kabeli održana konferencija za novinare povodom prve finalne utakmice između Širokog i Igokee koja se igra u srijedu 12.5.2010.godine  na Pecari sa početkom u 19:30 sati.

Novinarima su se obratili igrači Šime Špralja, Siniša Štemberger, Hrvoje Puljko i Darko Planinić, te sportski direktor kluba Predrag Mikulić koji je govorio o pripremama i organizaciji utakmice.

„Pripreme teku po redu. Pošto je ovo finale poduzeli smo sve mjere u organizaciji da susret prođe na najbolji mogući način. S Igokeom smo u dobrim sportskim odnosima, kontakiramo svaki dan i sve bi trebalo da bude onako kako finale i zaslužuje.“, rekao je u uvodnom dijelu sportski direktor Širokog Predrag Mikulić.

Mikulić je rekao da su iz kluba pojačali marketing, te da će se ova utakmica prenositi na BHT1 televiziji, radiju Široki Brijeg, te na radiju Igokea.

„Bit će prijenos ove utakmice na BHT1 televiziji, na radiju Široki Brijeg i na radiju Igokea. Momci su cijelu sezonu odigrali s velikim zalaganjem i ja pozivam navijače da ih dođu podržati jer je ekipa to zaslužila.“, rekao je Mikulić.

Na kraju je sportski direktor Širokog govorio o očekivanjima u ovoj finalnoj seriji.

„Bila je ovo jako teška i naporna sezona, ali i jako uspješna. Momci su dali sve od sebe, ali sada treba stisnuti zube i do kraja odigrati najbolje.“, rekao je Mikulić za kraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.