Milan Lužaić pojačao HKK Čapljina

Već nastupao za ovaj hercegovački klub

Milan Lužaić pojačao HKK Čapljina

HKK Čapljina u ostatak sezone ući će ojačana još jednim kvalitetnim košarkašem.

U Čapljinu se vraća Milan Lužaić, playmaker koji je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača ove momčadi. 24-godišnjak iz Trebinja ponikao je u Leotaru, a u domaćem prvenstvu nastupao je još za Zrinjski i Slobodu. Lužaić bi za Čapljinu mogao zaigrati već u subotu, kada momčad Borisa Džidića gostuje kod Zrinjskog.

Hercegovački derbi bit će odigran u subotu u 20h u mostarskoj dvorani Bijeli Brijeg, a valja spomenuti da su Mostarci u novu sezonu ušli s dvije pobjede, dok su Čapljinci prvu pobjedu u tri kola ostvarili tek u posljednjoj utakmici s Bratuncem. 

Top Komentari

Realist
Vrhunsku igrac
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi