Milan Lužaić u HKK Zrinjski
Milan Lužaić u košarkaškom prvenstvu KSHB bio je daleko najbolji igrač i strijelac.

Pojačat će konkurenciju na bekovskim pozicijama

Milan Lužaić u HKK Zrinjski

Dosadašnji košarkaš HKK Čapljina Milan Lužaić pojačat će redove aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine HKK Zrinjskog. Nekadašnji košarkaš tuzlanske Slobode i trebinjskog Leotara već danas je odradio prvi trening s Plemićima.

Lužaić je igrajući za Čapljinu ove sezone imao nekoliko partija u kojima je ubacivao preko 40 poena te je bio najbolji igrač prvenstva KS HB i bilo je pitanje kada će ga netko od Premijerligaša povući u svoje redove.

Kako saznaje SportSport.ba Lužaić još nije registriran za Zrinjski i vjerojatno neće nastupiti u sutrašnjem derbiju protiv HKK Širokog. Nakon ozljeda Pandurića i od ranije Svena Smajlagića čiji se datumi povratka na parket još ne znaju Lužaić će dobro doći Hrvoju Vlašiću u skraćenoj rotaciji u kojoj je ostao samo na Šutalu, Sokoloviću i Petriću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi