Milica Dabović karijeru nastavlja u Brčkom

Vraća se košarci

Milica Dabović karijeru nastavlja u Brčkom

E. Škorić

Košarkaška "seks bomba" Milica Dabović pojačat će Lavove iz Brčkog.

Bivša kapitenka reprezentacije Srbije vraća se na parket, a kako je objavio košarkaški portal "Košarka24", ona će zaigrati u RS prvoligašu Lavovi iz Brčkog.

Milica je 2015. godine osvojila prvenstvo Evrope sa Srbijom, a godinu dana kasnije osvojila bronzu na Olimpijskim igrama.

Igrala je za mnoge timove u bogatoj karijeri, između ostalog za Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Spartak iz Moskve, Bešiktaš, Partizan, Lyon, Vlaznija...

Top Komentari

Shojich07
Eto posla za urednika sportsport.ba. Rahat može kačiti "umjetnički performans" gospođice i nitko ne može prigovoriti da nema veze sa sportom
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi