Miličević: I mi ćemo se ponešto pitati

Zrinjski u polufinalu Kupa protiv Igokee

Miličević: I mi ćemo se ponešto pitati

Završnica košarkaškog Kupa Bosne i Hercegovine koja se od sutra igra u Kaknju bila je tema press konferencije sazvane u prostorijama HKK Zrinjski. Mostarci će u polufinalu igrati s Igokeom, a trener Hrvoje Vlašić i košarkaš Ivan Miličević najavili su sutrašnju utakmicu.

"Igramo drugu godinu zaredom polufinale Kupa s ekipom koja je zadnjih godina dominantna u BiH", govori Vlašić i dodaje:

"Dakle, kad kažem da su favoriti sutra neću otkriti ništa novo. Zadržali su nukleus ekipe, igrače poput Rikića, Radivojevića i Glogovca, a od početka sezone dovode američke košarkaše koji su svi redom klasni igrači. Mi u taj susret ulazimo rasterećeno i da vidimo gdje smo mi u odnosu na tako renomiranu momčad. Pritiska nema jer oni su favoriti. Mi smo kompletni, priključio nam se i Brummit u odnosu na zadnji susret i kao što rekoh, idemo vidjeti gdje smo mi u ovom trenutku. Ono što mogu reći je da ćemo kao i svaki put dati sve od sebe."

Ivan Miličević je svjestan Igokeinih kvaliteta, no u isto vrijeme vjeruje da će se i on i saigrači za nešto pitati.

"Ždrijeb nas nije pomazio. Dobili smo protivnika koji zadnjih godina s lakoćom osvaja prvenstvo i Kup Bosne i Hercegovine. Ekipa su koju ne treba posebno predstavljati i o kojoj se manje više sve zna. No ukoliko ispoštujemo sve što dogovorimo, mislim da ćemo se i mi ponešto pitati u toj utakmici", hrabro je krilni košarkaš Zrinjskog najavio sutrašnji sraz koji se igra u 19.30h u Kaknju.

Zrinjski je danas predstavio i nove dresove koje će premijerno nositi u sutrašnjoj utakmici protiv Igokee.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi