Miloš Teodosić debitirao za Virtus iz Bologne
Teodosić je odigrao prvu službenu utakmicu nakon 10 mjeseci

U pobjedu protiv prvaka ugradio 22 poena

Miloš Teodosić debitirao za Virtus iz Bologne

Miloš Teodosić sinoć je u derbiju talijanskog košarkaškog prvenstva u kojem je njegov Virtus dočekao aktualnog šampiona Italije, ekipu Venezie, odigrao prvu službenu utakmicu nakon 10 mjeseci.

Teodosić koji je posljednji nastup imao još u decembru 2018 godine u dresu Clippersa sinoć je odmah pokazao da će biti ogromno pojačanje za Virtus.

Za samo 21 minutu Teodosić je zabio 22 koša i ubilježio 7 asistencija uz sjajan šut iz igre 7/9 i 4/4 s linije slobodnih bacanja. Na kraju je njegov indeks korisnosti iznosio sjajnih 27 poea. Bolonjski Virtus slavio je na kraju sa 75:70. 

Obzirom da je Teodosić ovakvu partiju pružio nakon 10 mjeseci od njega se u budućnosti očekuju još bolje partije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi