Miloš Teodosić na parketu poslije Božića

Clippersi muku muče sa povredama

Miloš Teodosić na parketu poslije Božića

Los Angeles Clippersi bilježe izuzetno loše rezultate u novoj NBA sezoni, a osim odlaska Chrisa Paula, razlozi slabih igara ekipe iz Staples Centra leže i u izostancima Danila Gallinarija, Miloša Teodosića i Patricka Beverleyja.

Srbijanski playmaker je proteklog ljeta stigao u ekipu Clippersa, te je odmah, svojim igrama tokom Ljetne lige, dao do znanja navijačima da se radi o velikom pojačanju.
Međutim, Teodosić je prošlog mjeseca pretrpio povredu lijevog stopala, tačnije povredu plantarne fascije.
Nekadašnji košarkaš moskovskog CSKA je tako već propustio 16 uzastopnih utakmica Clippersa, a danas su se pojavile informacije da će Teodosić još najmanje mjesec dana odsustvovati sa parketa, te da se njegov povratak očekuje poslije Božića.
Kada je u pitanju Gallinari, jučer je LA Times saopštio da je Italijan puno biliži povratku na parket od Miloša Teodosića.
Patrick Beverley je, sa druge strane, izgubljen do kraja sezone nakon operacije koljena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi