Pomoćni trener u U17 reprezentaciji

Milošević: Od početka smo vjerovali u ove igrače

Zadovoljstvo nakon pobjede nad Makedonijom nije skrivao ni pomoćni trener košarkaške U17 reprezentacije BiH Miloš Milošević.

Podsjetimo, naši kadeti su danas porazili Makedoniju rezultatom 95:76, a osim što su se plasirali u finale Evropskog prvenstva B divizije, izborili su također i povratak u A diviziju.

"Prije svega, čestitam igračima, cijelom stručnom štabu i svim ljudima koji su bili uključen u ovaj uspjeh", kazao je Milošević, pa potom nastavio:

"Iza nas je jedno putovanje od šest mjeseci kroz koje smo probali razne igrače, napravili selekciju koja ima karakter i tim koji u sebi nosi nešto pobjedničko. Od početka smo vjerovali u igrače, a oni su pokazali da je to bilo opravddano."

Bh. kadete sada čeka finalni meč.

"Mi smo svoj posao napravili s ulaskom u finale, samim tim smo ušli u A diviziju. Svako finale se igra za pobjedu, tako da... Nadam se da ćemo odigrati rasterećeno i da će to biti jedan praznik košarke", istakao je Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi