Ming na terenu već u ovoj sezoni

Optimistične prognoze

Ming na terenu već u ovoj sezoni

A. Beganović

Sjajni kineski košarkaš i igrač Houston Rocketsa, Jao Ming, mogao bi se vrati na terene košarkaške NBA lige već u ovoj sezoni.

Povreda lijevog stopala koju je Ming zadobio tokom play off-a  ipak nije toliko ozbiljna da bi as Houston Rocketsa morao da razmišlja o kraju karijere.

" Proces oporavka teče uspješno. Ljekari kažu da nema razloga za bojazan o mogućem kraju karijere. Uvjereni su da će kost normalno da zaraste i ne isključuju mogućnost da Jao Ming zaigra već ove sezone", rekao je Daryl Morey, generalni menadžer Houstona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti