Mirotić: Želim da uživam u košarci i budem srećan
Foto: EPA

Briljirao protiv Clevelanda

Mirotić: Želim da uživam u košarci i budem srećan

Španski reprezentativac crnogorskog porijekla Nikola Mirotić bio je najzaslužniji za domaći trijumf Chicaga nad aktuelnim prvakom Clevelandom (99:93).

On je susret završio sa 28 poena i 10 skokova, a trebalo bi istaći da je u posljednjih 10 susreta na prosjeku od 18.3 koša i 6.3 skoka.

"Osjećam da je došlo moje vrijeme. Došlo je vrijeme da stvari postavim na svoje mjesto. Sada samo želim da uživam u košarci i budem srećan. Želim da uđemo u play-off i tamo ostavimo što bolji utisak", rekao je Mirotić.

Kod gostiju se izdvojio LeBron James (26 poena, 10 skokova, osam asistencija), koji nije krio nezadovoljstvo nakon trećeg vezanog poraza.

"Trenutno smo loši. Nisam nezadovoljan zalaganjem. Ovo je samo loš momenat za nas. Pokušavamo da shvatimo šta se dešava. Mislim da nismo imali dobru koncentraciju svih 48 minuta", izjavio je najbolji igrač Cavsa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi