Mitrović: Zbog navijača, radili smo i nemoguće stvari

Kapiten Zvezde nakon velikog trijumfa

Mitrović: Zbog navijača, radili smo i nemoguće stvari

D. Vejo

Petnaesto kolo Eurolige donijelo je sjajnu košarkašu predstavu u "Pioniru", a gdje su se sastali domaća Crvena zvezda i CSKA.

Prvak Evrope poklekao je pod sjajnom igrom izabranika Dejana Radonjića i atmosfere koja je crveno-bijele nosila sa tribina do trijumfa.

Svoje viđenje sinoćnje utakmice kazao je i vođa domaćeg tima, prema čijim riječima najveće zasluge za pobjedu idu upravo Delijama.

"Zbog navijača smo uradili nemoguće stvari. Sve je ovo za njih i zbog njih. Hvala im što dolaze u velikom broju, nadam se da ih nećemo iznevjeriti", kazao je kapiten Zvezde Luka Mitrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi