Mladi Krajišnik - Željo već u 2. kolu

Liga 4 BiH za košarkašice

Mladi Krajišnik - Željo već u 2. kolu

U prostorijama Košarkaškog saveza BiH izvučeni su takmičarski brojevi za Ligu 4 BiH koja će se igrati od 25. aprila do 30. maja.

Voljom žrijeba broj 1. je dobio Čelik (Zenica), 2. trećeplasirani sastav iz Prvenstva BiH (najvjerovatnije Brotnjo 94), 3. Željezničar UNIQA (Sarajevo) i 4. Mladi Krajišnik (Banjaluka).

Prvo kolo Lige 4 na rasporedu je 25. aprila, a snage će odmjeriti Čelik -  Mladi Krajišnik, te trećeplasirani - Željezničar UNIQA.

Najveći derbi našeg ženskog takmičenja igraće se već 2. maja u Banjaluci (2. kolo) kada će popularne «malene» ugostiti Željezničar, dok će susret istih timova u Sarajevu uslijediti u pretposljednjem, 5. kolu (23. maj).

Titulu prvaka BiH brani Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.