Mladost izjednačila protiv Širokog

Polufinale košarkaškog prvenstva BiH

Mladost izjednačila protiv Širokog

Najprijatnije iznenađenje u košarkaškoj ligi Bosne i Hercegovine, Mladost iz Mrkonjić Grada, večeras je bila bolja od aktuelnog prvaka Širokog Brijega rezultatom 77:73.

Mladost je na svom parketu u Mrkonjić Gradu dočekala Širokobriježena kao potpuni autsajder, ali su košarkaši Mladosti ponovo pokazali zašto zaslužuju epitet daleko najprijatnijeg iznenađenja sezone, slavivši pobjedu nad eminentnim protivnikom rezultatom 77:72.

Mladost je tako uspjela doći do izjednačenja u seriji na 1:1, a naredni susret ovog polufinalnog duela igra se na Pecari u Širokom Brijegu u subotu sa početkom u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.