Montepaschi potpisao Zizisa

Nakon Rusije grčki play u Italiji

Montepaschi potpisao Zizisa

Adnan Beganović

Grčki košarkaški reprezentativac i sada već bivši igrač moskovskog CSKA poptisao je jednogodišnji ugovor sa talijanskim prvakom Montepachi Sienom.

Grčki reprezentativac Moskvu napušta nakon dvije godine, a saradnja sa aktuelnim šampionom Italije može biti produžena na još jednu godinu ukoliko nakon isteka prve godine ugovora svi budu zadovoljni.

Nakon što je dogovorio saradnju sa talijanskim klubom Zisis je za ruske medije istakao:

„CSKA je jedan od najbolje organizovanih klubova na svijetu. Imao sam sjajan tretman u Moskvi i želio sam ostati. Bez obzira na sve, odlazim sa najlijepšim uspomenama na CSKA, a posebno na titulu prvaka Evrope, prvu u mojoj karijeri“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.