Mornar nastavlja s pojačanjima: Marko Jeremić potpisao za barskog ABA-ligaša

Iskusni bek šuter promijenio sredinu

Mornar nastavlja s pojačanjima: Marko Jeremić potpisao za barskog ABA-ligaša

Mornar iz Bara ne gubi vrijeme nego marljivo sastavlja tim za predstojeću sezonu u ABA ligi. 

Nakon što je klub napravio sjajan posao potpisavši nekoliko sjajnih košarkaša, prije svih popunivši vanjske pozicije s imenima poput Jacoba Pullena i Derricka Needhama, Barani su danas objavili i potpis iskusnog Marka Jeremića.

Jeremić u Mornar dolazi iz beogradskog FMP-a za koji je nastupao tri protekle sezone i u koji je stigao iz kruševačkog Napretka. Prije toga Jeremić je nastupao u bh. prvenstvu u dresu mrkonjićke Mladosti. U protekloj sezoni ovaj 29-godišnji košarkaš koji igra na poziciji beka šutera je za FMP zabijao 9,9 koševa prosječno po utakmici. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi