Morović: Nadam se da ćemo biti spremni

Hemofarm gostuje na Pecari

Morović: Nadam se da ćemo biti spremni

Momčad Široki TT Kabela u četvrtak je u okviru 16.kola NLB lige doživjela težak poraz u Beogradu od Partizana rezultatom 93:43.

Širokobriježani su u ovoj utakmici bili desetkovani zbog bolesti (temperatura) koja je poharala njihovu momčad. Već protiv Cibone u pretprošlom kolu, kao i protiv Partizana, Morović i Planinić su bili bolesni, dok u utakmici s Partizanom nije nastupio ni Pilepić zbog temperature.

Grgat također nije otputovao u Beograd zbog problema sa ozljedama, a mladi Novak je unatoč povišenoj temperaturi nastupio i odigrao 19 minuta.

„Nisam bio u Beogradu pa nisam gledao utakmicu, ali po statistici se vidi da su nas nadigrali u svim segmentima. Pola naših igrača nije bilo spremno za ovu utakmicu al što je tu je, na kraju bih samo čestitao Partizanu na pobjedi.“, osvrnuo se Morović na poraz u Beogradu.

U sljedećem, 17. kolu NLB lige, Širokog očekuje još jedna teška utakmica kada im na Pecaru dolazi momčad Hemofarma.

„Gledao sam njihovu zadnju utakmicu protiv Budućnosti i nakon velikog minusa uspjeli su se vratiti i na kraju im je jedan šut mogao donijeti pobjedu, međutim, Budućnost je imala sreću.Sada kad im nema Mačvana igra im se svodi na vanjske pozicije, imaju odlične šutere. Bit će tvrda i teška utakmica, jako bitna za nas, a nadam se da ćemo biti spremni odigrat najbolje.“, rekao je Morović uoči utakmice sa Hemofarmom.

Utakmica između Široki TT Kabela i Hemofarma igra se u dvorani na Pecari 16. siječnja 2011. s početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.