Morović: Svaka utakmica je bitna

Zadar na Pecari

Morović: Svaka utakmica je bitna

Danas će u posljednjem kolu ovogodišnje NLB lige na Pecari gostovati Zadar.

Momčad Široki TT Kabela u prošlom kolu je slavila u bh derbiju kod Igokee rezultatom 71:73 i tako postigla isti broj pobjeda kao i prošle sezone, a  u ovoj utakmici imaju priliku postići i dvanaestu što bi bio rekordan broj pobjeda, te veliki uspjeh za momčad sa velikim brojem mladih igrača i najmanjim proračunom u ligi.

S druge strane, momčad Zadra je u prošlom kolu izgubila od kuće protiv Hemofarma i ispala iz lige, odnosno, neće imati pravo nastupa u istoj sljedeće sezone.

„I kad smo gubili i kad smo pobjeđivali bili smo tim. Tako smo i u posljednjoj utakmici slavili protiv Igokee jednom pametnom igrom. Volio bih da Zadar nije ispao jer bi bile veće tenzije, ali vjerujem da ćemo motivirati igrače da dođemo do još jedne pobjede, međutim, Zadar može biti jako neugodan jer će igrati rasterećeno.“, rekao je trener Širokog  Ivan Velić.

„Utakmica neće imati rezultatski značaj, ali nama je svaka utakmica, svaka pobjeda uspjeh pa ćemo ju tražiti i u ovom susretu. Žao mi je što se desilo sa Zadrom, međutim, ja sam igrač Širokog i sad sam fokusiran samo na Široki.“, rekao je junak pobjede u Laktašima Vedran Morović.

Utakmica između Široki TT Kabela i Zadra igra se večeras u 18 sati u dvorani na Pecari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.